Noon izbor prvih komada za jesen

Foto: Zara / Massimo Dutti / COS
Autor: Noon

Prvi modeli iz high street kolekcija koje želimo odjenuti odmah.

Volimo rujan, volimo prve ugodne temperature i prijelazno vrijeme koje dopušta slojevitost, kombinaciju ljetnih i prvih jesenskih komada, nove tenisice i čizme. Sve je to ono zbog čega nas veseli jesen, kao i nove kolekcije koje stignu online. Kako svakoj sezoni pristupamo minimalistički, jer želimo odjeću nositi i dulje od jedne sezone, i ovaj put istražili smo koji bi to modeli mogli biti.

Radi se o udobnim, nosivim stvarima koje ćete moći kombinirati stalno iznova, voljet ćete ih odjenuti na sebe bez puno razmišljanja i moći ćete se redovito osloniti na njih. Kada se radi o nekom gradskom stilu, važno je misliti na sve prognoze koje nas čekaju kroz jesen, kao i prigode – oni onih casual do poslovnih. Mi smo u svakom slučaju za casual priču u većini situacija koje se uvijek može dodatno podići s nekim stilskim trikovima.

Tako ćete traperice ili trenirku uvijek dodatno upotpuniti dobrim blejzerom, sunčanim naočalama i balerinkama. Za malo ‘fancy’ dnevni look oslonite se na plisirane hlače širokih nogavica ili pletivo u boji, a u slojevitim kombinacijama uvijek će vam pomoći pleteni prsluk i marama s printom. Naravno, ulazak u sezonu ne može proći bez novih čizmi, kao ni tenisica – probate birati nešto više jedinstvene modele koji se ne viđaju svakodnevno.

Na ovoj shopping listi nismo mogli zaboraviti ni na prugice koje su se vratile na velika vrata, a volimo ih oduvijek kao svojevrsni klasik. U nastavku smo izdvojili neke od komada i dodataka u kojima ćete moći provesti one savršene prve dane jeseni.

Massimo Dutti
Uniqlo
Zara
Massimo Dutti
Zara
New Balance (Naked Copenhagen)
COS
COS
Zara
Zara
Mango
Massimo Dutti
By Malene Birger
Toteme
COS
Axel Arigato

VEZANE OBJAVE