Mekani pleteni ovratnik s potpisom Marije Kulušić

Pleteni ovratnik s potpisom kojem ćete se vraćati cijele hladne sezone.

Postoje pomodni modni dodaci, a postoje i oni kojima ćemo se uvijek vraćati u našem ormaru, koji će biti uvijek nadomak ruke i posegnut ćemo za njima kao za ‘comfort foodom’ u hladnim i sivim danima. Takvih želimo što više imati u ormaru, osobito kad dolaze s potpisom Marije Kulušić, dizajnerice koja samoodrživost i kvalitetu stavlja na prvo mjesto, odmah uz estetiku.

Multifunkcionalni modni dodatak, kao i onaj koji čini sve odjevne kombinacije drugačijima, a opet je nosiv i praktičan – tako nekako možemo opisati ovaj koji dolazi s potpisom kreativne Marije Kulušić. Marija je s njime najavila dolazak hladne sezone, a najviše osvaja zbog niza načina na koji se može stilizirati, ali i činjenice da će vas grijati svojim pletivom od pamuka.

Može se nositi kao ovratnik koji ima predimenzioniranu kragnu, ali i na potpuno obrnutu stranu kada prati ramena šireći se na stranu. Dolazi u tri boje – svijetlo bež (boja na fotografiji), crnoj i u boji devine dlake. Možete ga naručiti ovdje: www.marijakulusic.com.

VEZANE OBJAVE