Ljeto u crno bijelim kombinacijama Link by Ogi

Što kažete na ljeto u eklektičnim crno bijelim kombinacijama dizajnerice Ogi Antunac?

Uz neodoljive crno bijele siluete i poneke iznenađujuće boje, poput nježno roze, ovom proljetno-ljetnom linijom brenda Link by Ogi Antunac istaknut ćete svoj osobni stil dok istovremeno uživate u udobnosti krojeva od laganih i prozračnih materijala. Od poslovnih sastanaka do večernjih izlazaka – sve je pokriveno.

Brend Link by Ogi je poznat po modernom i inovativnom pristupu modi, a to je ponovno dokazao ovom kolekcijom. Ovaj puta donosi neke potpuno nove oblike laganih haljina i šik kombinezona do modernih hlača i blazera. Stil je kao i uvijek moderan, minimalistički i jedinstven. Sve što nam treba za ljeto.

Ogi Antunac, talentirana hrvatska dizajnerica, ponovno je uspjela zaintrigirati modnu publiku svojom najnovijom Link by Ogi kolekcijom. Kreacije nove proljetno-ljetne kolekcije prate tijelo i ističu njegovu ljepotu što ih čini idealnim za toplije ljetne mjesece.

Kolekcija je napravljena za snažne samopouzdane žene koje cijene kvalitetu i dizajn, te su spremne investirati u komade koji će im služiti dugi niz godina. Ogi Antunac i s ovom kolekcijom nastavlja svoj put kao jedna od utjecajnijih hrvatskih dizajnerica, potvrđujući svoje ime u modnom svijetu.

 

„Link by Ogi odjeća kreirana je s idejom da žena za ženu stvori osjećaj slobode i samopouzdanja, bez obzira na dob ili tjelesnu građu. Kolekcija naglašava vašu osobnost i eleganciju, a istovremeno vam omogućuje da se osjećate opušteno i bezbrižno.“ – objasnila je Ogi.Raznovrsnost komada uključuje lagane haljine i šik kombinezone do modernih hlača i blazera. Svaki komad iz kolekcije dizajniran je s pažnjom prema detaljima, kvaliteti materijala i udobnosti, kako bi se osjećali sjajno u svojoj koži tijekom cijelog dana.Za više informacija posjetite www.link-by-ogi.com  ili pratite profil brenda Link by Ogi na Instagramu za najnovije trendove, inspiracije i savjete.

VEZANE OBJAVE