Lancôme donosi novu obnavljajuću kremu

Lancôme Rénergie krema obnavlja kožu brže nego što ona pokazuje znakove starenja.

Temeljem 85 godina iskustva u području znanosti, umjetne inteligencije i brige o ljepoti, Lancôme je spojio moćne sastojke u novoj inovaciji za koje se prije smatralo da ih nije moguće kombinirati za učinkovitost. Inovativna formula sadrži novu koncentraciju hijaluronske kiseline, dokazano snažan čisti niacinamid te više od 300 vrsta peptida.

Nakon više od dvije godine istraživanja, više od 250 ispitivanja formule, preko 500 kontrola kvalitete i testova na više od 770 žena, pronašli su brži način regeneracije kože nego što ona pokazuje nove znakove starenja.

Brzina regeneracije kože kod žena u dobi od 40 do 59 godina koje koriste Lancôme Rénergie H.P.N. 300-Peptide kremu slična je brzini regeneracije kao kod mlađih žena u dobi od 20 do 39 godina – što dokazuje da se koža može regenerirati brže od svoje stvarne starosti.

Ova inovacija u jednoj formuli koncentrira kombinaciju od 300 vrsta peptida s dvoje drugih poznatih aktivnih sastojaka:

  • Hijaluronska kiselina: Na bazi fermenta dobivena biotehnologijom. Hijaluronska kiselina poznata je po tome što apsorbira količinu vode do tisuću puta veću od vlastite težine i tako pomaže zagladiti kožu i vratiti joj punoću. Kod Lancôme proizvoda, hijaluronska kiselina nudi poboljšano prodiranje u kožu i dodatne prednosti smanjenja bora i hrapavosti kože.
  • 300 vrsta peptida: Ultrakoncentrirana i moćna, ova kombinacija s više od 300 vrsta prirodnih peptida obnavlja kožu s ciljem postizanja čvrstoće, elastičnosti i uklanjanja bora.
  • Niacinamid (ili vitamin B3): Umiruje kožu i pridonosi upravljanju tonom kože te pomaže u borbi protiv tamnih mrlja.

Peptidi su dobro poznati po svojoj ključnoj ulozi u regeneraciji kože. Sastoje se od niza aminokiselina, a njihovo povezivanje stvara beskrajnu količinu kombinacija peptida od kojih svaki ima različite kapacitete. Kako peptidi djeluju na sve slojeve kože (epidermu, dermo-epidermalni spoj i dermu), njeni su najbolji saveznici protiv vidljivih znakova starenja.

Izvore peptida Lancôme je pronašao u tri biljke koje su bogate proteinima: sjeme lana, lupin i grašak. Za samo izdvajanje peptida zaključanih unutar složene strukture ovih biljaka, korišten je proces transformacije u tri jednostavna koraka. Prvo se sjemenke usitne u prah ili pastu. Zatim se smjesa hidrolizira kako bi se stvorili peptidi. Treći i posljednji korak sastoji se od pročišćavanja peptida kako bi se zadržali oni koji su najkorisniji.

Globalni rezultati izmjereni već nakon prvog tjedna:

  • Uklanja bore brže no prije
  • Smanjuje tamne mrlje brže no prije
  • Podiže kožu na licu i vratu brže no prije

Trenutna i dugotrajna hidratacija: 49% više nakon 4 sata, 42% više nakon 8 sati i 12% više nakon 24 sata.

Slijedeći Lancômeovu predanost smanjenju utjecaja na okoliš, Rénergie H.P.N. 300-Peptide krema dolazi u novoj staklenoj posudi koja se može puniti i ponovno koristiti. Napravljena je od 30% recikliranog stakla i 22% je lakša. Na taj način Lancôme uštedi više od 400.000 staklenki Rénergie kreme.

VEZANE OBJAVE