Proizvodi kreirani za njegu kose prije i nakon bojanja

Foto: Keune PR
Autor: Noon

Za učinkovito uklanjanje metala i kao dodatak za obnovljenu kosu.

Keune Haircosmetics je brend u obiteljskom vlasništvu namijenjen profesionalnoj njezi kose. Tvrtku je 1922. godine osnovao mladi nizozemski ljekarnik Jan Keune koji je svoje prve proizvode pakirao u svojoj ljekarni u Amsterdamu. Svi Keune proizvodi razvijaju se i proizvode s pažnjom, ljubavlju i strašću u sjedištu tvrtke Keune u nizozemskom Soestu.

Svjetski brend za profesionalnu njegu kose predstavio je dva nova proizvoda. Radi se o Cleanse Mist i Revive Balm proizvodima, osmišljenim kao rješenje za neželjene rezultate bojanja, lomljenje kose i gubitak boje.

Uvođenje Cleanse Mist i Revive Balm proizvoda u Keuneovu paletu predstavlja logičan korak prema podizanju standarda u industriji njege kose. Ova dva inovativna proizvoda odražavaju duboko ukorijenjenu posvećenost Keune Haircosmeticsa u pružanju vrhunske njege svojim korisnicima.

Cleanse Mist za učinkovito uklanjanje metala

Cleanse Mist predstavlja odgovor na vječiti izazov – očuvanje boje i zdravlja kose. Ovaj profesionalni sprej za uklanjanje metala koristi naprednu tehnologiju helatnih molekula kako bi neutralizirao metale duboko unutar vlasi kose. Često zanemareni metali poput bakra mogu dramatično utjecati na rezultate bojanja, dovodeći do neželjenih nijansi i lomljenja kose. Cleanse Mist ne služi samo otklanjanju tih metala, već je rješenje koje postavlja novi standard u očuvanju boje.

Djeluje brzo i uklanja do 86% bakra u samo jednom nanošenju. Rezultat je čista kosa i besprijekorno očuvana boja. Kroz neutralizaciju metala, Cleanse Mist čini kosu otpornijom na lomljenje, pružajući ne samo željenu boju, već i snažnu, zdravu kosu.

Revive Balm, dodatak za obnovljenu kosu

Dok Cleanse Mist čuva boju kose, Revive Balm brine o njezi. Ovaj balzam za jačanje kose osnažuje kosu i pruža nevjerojatnu dugotrajnost boje. Obnavlja do 73% oštećene kose, ostavljajući je mekom, sjajnom i revitaliziranom. Revive Balm čuva 95% boje čak i nakon 5 tjedana, pružajući dugotrajnu svježinu i intenzitet.

Ne radi se samo o estetskom proizvodu, već o savezniku u očuvanju zdravlja kose prilikom stiliziranja jer djeluje i kao zaštita od topline. S 90% prirodnih sastojaka, usklađuje učinkovitost i nježnost prema vašoj kosi.

Keune Cleanse Mist dostupan je u svim Keune frizerskim salonima, a Revive Balm možete potražiti i na Keune webshopu.

VEZANE OBJAVE