Kupnjom ovih brendova možete donirati udruzi Sve za NJU

Foto: Instagram
Autor: Noon

Jedni od nama omiljenih brendova pokrenuli su divnu akciju.

Ovog listopada, mjeseca ružičastih nijansi i snage zajedništva, imamo posebnu priliku da damo svoj doprinos i podržimo žene koje se bore protiv raka dojke, i one koje su ga preboljele.

Udruga SVE za NJU pruža nenadmašnu psihosocijalnu, informacijsku i logističku podršku ženama oboljelima i liječenima od raka, bilo koje vrste. Njihovi temeljni ciljevi uključuju pružanje informacija, psihološke podrške i logističke pomoći oboljelim ženama i njihovim obiteljima kroz projekt Centar za psihološku pomoć. Također, udruga aktivno promiče prevenciju bolesti i zdrav način života kroz edukaciju i izdavaštvo.

Brendovi JouJou, Lykke, StarSilk i Tramonto odlučili su udružiti snage i svaki put kad kupite određene proizvode na njihovim web stranicama, donirat će 5 eura Udruzi SVE za NJU. Bez obzira na brend, vaša podrška će biti nesebično upućena onima kojima je to najpotrebnije.

Evo kako to možete učiniti:

  • JouJou donira od Absolute Berry i Marshmallow Rose proizvoda.
  • Lykke donira od kupnje mirisnih medaljona: Vintage Rose, Angel of God i Symbol of Faith.
  • StarSilk donira od jastučnica i maski za spavanje u Daydream Pink i Twinkling White bojama.
  • Tramonto donira od prodaje crnih i sivih SHAPE trenirki, LUNA RIBBED SET-a, crne Basic Water Bottle i crne Duffle Bag torbe.

Osim što sve navedene proizvode možete kupiti na web stranicama brendova, također ćete ih pronaći u Lykke gift shopu, koji se nalazi u centru Zagreba, na adresi Petrinjska 28. Ova incijativa i podrška za Udrugu će trajati od 7.10. do 28.10.

Osim toga, možete im se pridružiti na posebnom događaju koji će se održati zadnju subotu u mjesecu, 28.10. u Lykke gift shopu. Imat ćete priliku družiti se, porazgovarati i uživati u subotnjem jutru u lijepom ambijentu i društvu, naravno, za viši cilj, a vrata su otvorena za sve.

VEZANE OBJAVE