Ovako izgleda nova sezona sa skandi i domaćim potpisom

Foto: Sara B. Moritz
Autor: Noon

Ključni komadi poznatih dizajnerskih imena za žene cool stila.

Stilistica Marcela Vrček i fotografkinja Sara B. Moritz kroz zajedničku modnu priču odlučile su predstaviti ključne komade za nadolazeću sezonu.

Potpuno slobodne od komercijalnih zahtjeva i high street brendova odlučile su se kreativno izraziti kroz skandi imena i domaće dizajnerske brendove koje i sami jako dobro poznajemo i favoriziramo.

Od poznatih dizajnera iz Garderobe do naših, poput Klisaba, tako su stvorile nekoliko lookova uz imena poput By Malene Birger, Lovechild 1979, Kinradena, Henrika Vibskova te Nataša Mihaljičisin, Iliya, Raw Bag i Little Wonder jewelry. U editorijalu za nadolazeću sezonu uključile su i divan Corali nakit koji je od nedavno dostupan u Selectedd trgovini.

”Htjela sam pomoću brendova koje i sama volim i želim nositi, od skandi dizajnera iz Garderobe do naših domaćih poput Klisaba, stvoriti par lookova koje nemam priliku često raditi. Htjele smo da i fotografija i styling budu čisti, precizni, bez nepotrebnih dodataka i distrakcija.”, opisala je ideju iza editorijala stilistica Marcela Vrček.

Model je Irina Zubić čiji je make-up i kosu odradila Matea Mušić. Fotografije su nastale u novom “Studio Sjenka” Franje Matkovića i Igora Dugandžića na Kaptolu.

VEZANE OBJAVE