Francuski brend prirodnih parfema s kojim smo opsjednuti

Autor: Noon

Upoznajte francusko ime Bastille sa čistim sastojcima čini miris se dugo zadržava na koži.

Svaki miris Bastille kreiran je sa željom da bude slobodan i autentičan. Kuća Bastille pažljivo bira sastojke koji moraju zadovoljiti stroge kriterije etičke i prihvatljive izvornosti. Transparentnost je ključni pojam i brend ne skriva nijedan sastojak prisutan u formulama mirisa koje su pomno razvili renomirani kreatori.

Ovaj stav predstavlja pravu revoluciju u industriji mirisa u kojoj se formule tradicionalno i ljubomorno čuvaju stoljećima. Bastille je 100 % proizveden u Francuskoj – što je sigurno i obaveza brenda s tako simboličnim francuskim imenom.

Stvorila ga je 2020. godine buntovna mlada Parižanka, a danas ga vode Sophie Maisant i Pascal Hyafil – dvije velike osobnosti luksuzne kozmetičke industrije koji su uložili svoje znanje, svoju zaraznu energiju i svoju dosljednost u razvoj i rast ovog mladog francuskog brenda.

Prirodni, održivi i s dugotrajnim mirisom

Osim izazova transparentnosti i prirodnosti, Bastille unosi izrazito francusku prkosnu nonšalantnost u stoljetnu tradiciju izvrsnosti visokog parfumerstva.

Odabir ovog neobičnog imena za novu francusku parfumerijsku kuću odluka je koja nije donesena proizvoljno; Bastille utjelovljuje želju za pomicanjem granica i isticanjem opravdane namjere da bude dio nasljeđa visokog parfumerstva. Istovremeno je prirodnija, održivija, etičnija i transparentnija, ne gubeći iz vida snove i emocije koje povezujemo s mirisima.

Ovi mirisi plešu u ravnoteži između održivosti i poželjnosti, tradicije i budućnosti, sintetičkog i prirodnog, ženstvenog i muževnog, snage i suptilnosti, doživljaja i pamćenja.

Bastille kreira mirise u skladu s propisima koji nalažu da mirisi moraju imati najmanje 95 % prirodnih sastojaka da bi se mogli nazvati prirodnim. Izazov je to za kreatora mirisa čija je kreativna paleta zapravo znatno sužena i stoga zahtijeva povećanu kreativnost i spretnost da spoji 95 % prirodnih sastojaka sa samo nekoliko sintetičkih molekula, oživljavajući izuzetne akorde i jamčeći dugotrajnu postojanost na koži.

Veganski i bazirani na pšeničnom alkoholu

Svaki je miris zamišljen s odvažnošću da ostavi elegantan i nijansiran trag, što je rijetko u svijetu prirodnih mirisa. Formule mirisa Bastille sadrže organski pšenični alkohol koji je prihvatljiviji u zaštiti planete. Koncentracije ovog sastojka u mirisima Bastille variraju od 8 do 15 %. Svi mirisi su veganski i čisti: formulirani su bez negativnog utjecaja na hormonski sustav, bez dodataka otapala, stabilizatora, bojila ili filtara protiv UV zračenja.

Dolaze u sedam neodoljivih mirisa koji su kreirani u Parizu, izrađeni u Grasseu i punjeni u pariškoj regiji. Dostupni su parfumeriji Martimex na Britancu, Indigo storeu i Park concept storeu u Rovinju.

 

VEZANE OBJAVE