Blagdanska kolekcija brenda Durance

Nježnost ne samo prema sebi i svojim bližnjima, već i prema prirodi.

Ovih blagdana Durance slavi ženu koja je hrabra u svim tim dobrim i manje dobrim okolnostima, voli život, pomaže drugim ženama i ne gleda ih po uspješnosti ili neuspješnosti, istovremeno je otmjena, elegantna i šik. Durance žena voli prirodu, eleganciju, jednostavnost, trenutke, druženja, dok je pritom svoja i neovisna. Voli onaj osjećaj doma, toplinu i mirise prostora, baš poput mirisnog vala s pramena njene mirišljave kose koji vas nježno okrzne dok ona prolazi pored vas. Upravo takav je Durance. Topao s predivnim mirisima koji podižu vaše raspoloženje, zagrlit će vas na svakom koraku i u svakom trenutku.

Zaroniti u buket mirisa neodoljivih Durance proizvoda iz Provanse čije su mirisne note pomno stvarali parfumeri iz Grassa, omogućuje ovogodišnja blagdanska kolekcija koja, uz prošlogodišnje mirise smolasto zimzelenih nota „Pod Borom“ i toplih začinskih „Cimeta i Naranče“, donosi i neke nove poput drvenasto orijentalnog „Kore Jantara“, osvježavajuće voćnog „Smrznute Bobice“ ili puderasto biljnih nota „Blistave Božikovine“.

Kada dođete umorni s posla i umorni od obaveza, želite samo svojih pet minuta za sebe, da zastanete, da kažete: „Bit će bolje, sada uživam u najboljem mogućem trenutku koji može biti, nema savršenijeg trenutka od ovoga“, a Durance mirisi će biti vaša podrška u tome.

Dok uživa pod toplom dekicom uz topli napitak, Durance žena opušta se uz ugođaj rasvjete mirisnih svijeća. A dok se kupa, uživa u Durance mirišljavim kupkama, maže mirišljavim Durance kremama i to radi polako s puno pažnje jer istinski uživa u svakom trenutku za sebe. Mirisnom maglicom se rješava neželjenih mirisa iz kuhinje kada gosti dolaze u zadnji čas i treba na brzinu osvježiti prostoriju, a mirisni difuzor postavlja u hodnik jer tako voli dočekati svoje goste – s buketom mirisa. Pomoću Durance mirisa unosi i dašak intime u spavaću sobu, raspršuje miris na posteljinu kako bi si osigurala mekan i spokojan san.

Nježnost ne samo prema sebi i svojim bližnjima, već i prema prirodi, Durance ističe od samog početka. I podsjeća nas na to i ovih blagdana. Sve svijeće sastoje se od 100% prirodnog (biljnog i pčelinjeg) voska te pamučnog ili drvenog fitilja. Dodatnu magiju stvaraju upravo svijeće s drvenim fitiljem jer pri izgaranju proizvode umirujući zvuk koji podsjeća na pucketanje vatre. Ove svijeće koje koriste obnovljive izvore energije izgaraju sporije te tijekom gorenja ne oslobađaju štetne plinove. Svi Durance proizvodi imaju više od 95% sastojaka prirodnog podrijetla. Rađeni su bez silikona, parabena i fenoksietanola, te nisu testirani na životinjama.

Kako bi i vaš dom mirisao na blagdane, uz pet blagdanskih mirisa koji garantirano unose čaroliju, na raspolaganju vam je 50 sati intenzivne difuzije koje donose velike svijeće od 280 gr s drvenim fitiljem ili 40 sati koje donose svijeće od 180 gr s pamučnim fitiljem. Sprej i difuzori također dolaze u kombinaciji navedenih pet mirisa. A ako ste neodlučni, tu su i već gotovi poklon paketi zapakirani u elegantnim ukrasnim kutijama.

Durance poklone za Božić pronađite na web shopu ili pop up store-u u Arena centru, s popustima tijekom blagdanskog perioda.

VEZANE OBJAVE