Concept Vis imat će svoju liniju odjeće i kozmetike

Kreće nova sezona na otoku Visu.

Kamen, more, sunce i miris mediteranskog raslinja doista mogu biti dovoljni za užitak. A moglo bi se reći kako kamen na otoku Visu otkriva neke priče u kojima zaista možemo uživati. Jedna od njih je ona Marice Kovač, vlasnice dva predivna concept storea, Concept Vis i Concept Komiža. Marica je inače po struci turistički vodič, živi i radi na Visu, a predivan konceptualan prostor, poput bijelog platna u kojem se šarene samo proizvodi lokalnih proizvođača, uredila je iz prostora za ostavu čamaca. Monokromatsku estetiku bjeline prostora dodatno naglašavaju fino ugođena svjetla te poneki crni detalj. Upravo se iz ovih moderno konceptualnih dućana pruža predivan pogled na more i plaže, spajajući tako kamen i more u jednoj divnoj priči koju vam predstavljamo. Red je i da malo uživamo.

 

„Nastojimo predstaviti sve najbolje iz Hrvatske“ – ističe vlasnica.

I doista, lokalno, unikatno, ručno rađeno… krije se iza raznih dizajnerskih suvenira keramičkih šalica i tanjura, mirisnih svijeća od sojinog voska i esencijalnih ulja koji se izrađuju baš na Visu, aromatiziranih soli, raw delicija, prirodne hrvatske kozmetike, najfinijeg hrvatskog alkohola poput pjenušaca, vina i gina, nakita domaćih dizajnera, igračaka za djecu te ostalih umjetnina. Marica kaže da ove godine počinju s prodajom vlastite kozmetike, kao i modne linije koja će za početak uključivati majice i torbe.

Concept Vis se nalazi na adresi Obala Sv. Jurja 5, a Concept Komiža u Ribarskoj ulici 72, a što sve iz ponude izdvajaju provjerite na njihovom profilu na Instagram stranici Concept Vis.

 

VEZANE OBJAVE