Do omiljenog ‘cold brew’ napitka u samo jednom koraku

Isprobajte slatke arome ‘cold brew’ kave s hladnom pjenom.

De’Longhi je dobro poznati talijanski brend vrhunskih uređaja za kavu koji je odnedavno predstavio svoj novi i inovativni Eletta Explore uređaj.

Ako zamišljate svoju verziju omiljene šalice kave, ovo je uređaj koji ju može ostvariti s jednim klikom. Nova Eletta Explore je uređaj koji dolazi s tri jedinstvene tehnologije dizajnirane da zadovolje potrebe svakog ljubitelja kave.

Zaista, više od pedeset napitaka dostupno je na samo jedan dodir – uključujući tople, hladne i ‘cold brew’ kave, i one na bazi mlijeka. Veliki izbor za uživanje, i to kod kuće.

”Jednim dodirom, za manje od pet minuta, možete pripremiti vrhunsko osvježenje, Cold Brew Cappuccino ili Cold Brew Mojito – nije li to zaista #perfetto?”

Eletta Explore De’Longhi uređaj za kavu sadrži:

  1. Hladne ekstrakcije koja jednim dodirom radi cold brew napitke za manje od pet minuta. Voda zaobilazi grijač i dolazi do komore za kuhanje na sobnoj temperaturi i pod niskim pritiskom.
  2. LatteCrema Cool novi sustav za hladno pjenjenje mlijeka koji daje slatku i baršunastu mliječnu pjenu na idealnoj temperaturi za hladne napitke i recepte. Savršena nadopuna slatkasim aromama cold brew kave.
  3. LatteCrema Hot tehnologija je i dalje savršena za toplu i kremastu mliječnu pjenu.

Nova ‘to-go’ funkcija

U omiljenim vrstama kavenih napitaka možete uživati i izvan kuće jer uređaj dolazi s putnom šalicom. Eletta Explore ima pametnu funkciju i zna kako ispuniti omiljenu šalicu za ponijeti van (do 16 oz). Postoje tri glavne duljine kave koje možete odabrati, zahvaljujući podesivom podlošku, a možete koristiti šalice visine do 16 centimentara.

Iskusiti sve okuse koje ste ikada poželjeli u šalici kave, od sada je moguće samo jednim dodirom i u svega nekoliko minuta!

VEZANE OBJAVE