Cloud&co. je predstavio limitiranu i unisex kolekciju

U suradnji s poznatim stilistom kose, Mijom Majhenom.

Suradnja između brenda nakita Cloud&co. i poznatog stilista kose Mije Majhena je nadišla njihovu dugogodišnju suradnju na kampanjama i pretočila se u zajedničko kreiranje limitirane kolekcije nakita namijenjene za žene i muškarce. Mijo Majhen se tako našao u ulozi modela i najbolje prikazao kako se ovaj unisex nakit može nositi. U skladu s filozofijom brenda Cloud&co. nakit je svevremenski, nosiv na sve kombinacije kao i na više načina te i dalje nosi naziv ‘never take off’ jer ga nećete htjeti skinuti.

Kolekcija se sastoji od različitih lančića, narukvica i kombinacija različitih naušnica, a primarno su korišteni riječni biseri kojima je kao i dosad baza srebro i srebro s pozlatom.

”Ideja bila sloboda i da nakit mogu nositi svi, dijeliti ga međusobno bez obzira na spol i generaciju. Kroz zajedničku igru, spontano smo napravili jednu lijepu kolekciju koja je kombinacija Mijine ljubavi prema nakitu i kreativnosti, pomiješana s nekim našim modelima koje su dosad nosile samo žene.”, o kampanji je rekla osnivačica brenda Katarina Radnić Zmazek.

U prodaji će biti u Cloud&co. shopu u Preradovićevoj 9 i na webu cloudandcojewelry.com.

VEZANE OBJAVE