Cloud&Co ima novu kampanju i web shop

Cloud&Co novom kampanjom slavi desetu godišnjicu i novi webshop.

Poznati domaći brend nakita Cloud&Co ovih dana ima mnogo razloga za slavlje. Povodom svog velikog rođendana, desete godišnjice postojanja lansirao je novi web, ali i novu modnu kampanju ‘Forever clouds’, s glumicom Jelenom Perčin u glavnoj ulozi.

Katarina Zmazek, osnivačica brenda, prije osam je godina predstavila motiv oblaka za zaštitni znak brenda kada je za svoju prvu kampanju angažirala upravo Jelenu, koja je svoju ulogu ponovila sada, osam godina kasnije. Ova kampanja također je svojevrsni početak jer obilježava širenje brenda na nova tržišta.

Naime, Cloud&Co konačno ima webshop koji je otvoren za cijeli svijet, pa tako sada svoje omiljene oblake, zvijezde i mjesece možete kupiti ne samo u njihovim dućanima u Preradovićevoj 9 i Dubrovniku, već i putem webshopa www.cloudandcojewelry.com.

Nova kampanja, koju potpisuju Matković&Vild, slavi ženu i njezinu ljepotu koja izvire iz unutra, iz samopouzdanja i ženske snage. Igre sjena i svijetla naglasak stavljaju na atmosferu i nakit koji je i poanta cijele priče. Naime, nit vodilja Cloud&Co nakita oduvijek je bila ‘never take off jewlery’ čime se jasno daje do znanja da je Cloud&Co nakit i jednostavan i poseban, i pristupačan i ekskluzivan, drugim riječima – zaista inkluzivan i za svakoga.

VEZANE OBJAVE