Brend naočala Moscot ima nove modele za proljeće

Foto: Moscot
Autor: Noon

Lower East Side inspiracija je za novu kolekciju naočala poznatog brenda Moscot.

Legendarni njujorški brend naočala Moscot predstavlja svoje nove okvire za proljeće 2024. inspirirane samopouzdanim stilom Lower East Sidea, a povijesni popularni okviri s potpisom brenda dobili su novi izgled za sve one koji ih vole, no ipak traže nešto novo za sebe.

”Kolekcija za proljeće donosi priču o tome što Moscot čini tako unikatnim – proizvodi koje imamo i obitelj koju smo stvorili kroz generacije i generacije, različite stilove i karaktere.

Modeli su nadahnuti svima onima koji su kroz cijelo to vrijeme prolazili kroz naša vrata, a opet im je svima zajednički bio osjećaj za stil. To je Lower East Side, to je Moscot.”, opisao je Zack Moscot, dizajner brenda.

Tako su modeli The MAYDELA, The MOYEL i The YENEM ”posudili” elemente iz dizajna koji je među favoritima obitelji Moscot već generacijama. The FANAGLE je metalni okvir u stilu avijatičarkog koji spaja omiljene elemente brenda u novi vječni model. Tu su još i The GAVOLT i The SHIDDOCK, dva unikatna okvira, no ponovno vječnog i uvijek nosivog izgleda.

Svi modeli su unisex, a možete ih istražiti na službenoj stranici Moscota ili uživo isprobati u optikama koje zastupaju brend diljem Hrvatske.

VEZANE OBJAVE