Brend Freywille ima veliko sniženje u siječnju

Foto: Noon

Sve obožavateljice Freywille nakita u ovom mjesecu mogu pronaći svoje omiljene komade.

Brend Freywille godinama je prisutan na domaćoj sceni, a u svijetu desetljećima predstavlja luksuz, klasiku i autentičnost. Osnovala ga je bečka umjetnica Michaela Frey 1951. godine, a danas Freywille spaja umjetnost oslikavanja s visokokvalitetnom tehnikom pečenja emajla te je sinonim za stil onih koji su nadahnuti umjetničkim dijelima, upečatljivim dizajnom, kao i poviješću te vječnim identitetom koji se može nositi godinama.

Svaki komad Freywille nakita u sebi nosi nešto intrigatno, a žene koje ga nose privlače njegove boje, razigranost i način na koji on pridonosi njihovom osobnom stilu. Freywille komadi jako su prepoznatljivi upravo zbog toga jer istovremeno simboliziraju eleganciju i promišljenost, a ovaj poznati brend u siječnju ima sniženje na nekoliko svojih kolekcija.

"

Freywille komadi jako su prepoznatljivi upravo zbog toga jer istovremeno simboliziraju eleganciju i promišljenost.

"

Obožavateljice poznatih ”kućica” nadahnutim austrijskim umjetnikom Hundertwasserom mogu odabrati prstenje iz popularne kolekcije Hommage à Hundertwasser, dok je Hommage à Vincent van Gogh u prepoznatljivoj plavoj nijansi zasigurno jedna od najupečatljivijih kolekcija, a u ponudi ima narukvice i prsten inspirirane Vincentom van Goghom.

 

Hommage à Gustav Klimt kolekcija osvaja žene zbog prevladavanja poznate Klimtove zlatne boje, kao i šarenog mozaika. Narukvica ”The Ultimate Kiss” s dva kružna elementa umjetnički oslikanog emajla poseban je komad nakita koji se uistinu izdvaja iz mase, a funkcionira savršeno u dnevnim i večernjim prigodama.

Još dvije, nešto nježnije i romantičnije, kolekcije na posebnoj su ponudi u Freywilleu, a radi se o Hommage à Alphonse Mucha i Hommage à Paul Gauguin. Prva prenosi priču češkog slikara, ilustratora i grafičkog umjetnika Alphonsea Muche koji je djelovao u Parizu, a druga poznatog impresionista Paula Gauguina.

Upravo su naušnice jedne od komada koji dodatno ističu umjetnički izražaj ovo dvoje umjetnika. U ovalnim oblicima djeluju profinjeno dok su istovremeno jako nosive i naglasit će vašu put te savršeno poslužiti kao drugačiji dodatak koji čini onu ”taman dovoljnu” razliku u svakom stylingu kakvu želite.

Svi navedeni modeli već su na siječanjskom sniženju u Freywille dućanu u Preradovićevoj 2, u Zagrebu, a od 4.1. i na www.shop.freywille.com.

VEZANE OBJAVE