Minimalistički nakit nosiv od jutra do večeri

Nakit za svaku ljetnu kombinaciju iz pomno biranih materijala. – Bling Zoo.

Ljepota minimalističkog komada nakita ne leži samo u njegovoj jednostavnosti, čistim linijama geometrijskih oblika i minimalizmu, već u svekolikoj primjeni, a u slučaju poznatog hrvatskog brenda Bling Zoo kojeg su osnovale dugogodišnje prijateljice i dizajnerice Sandra Aračić i Maja Šimunović, stoji svakako i kvaliteta materijala.

Maja živi i radi u Zagrebu, Sandra u Berlinu, ali ih ljubav prema umjetničkom izražavanju spaja u novoj kolekciji Bling Zoo nakita. Dobro poznati i omiljeni brend Bling Zoo tako predstavlja svoju novu kolekciju nakita u kojoj spaja jednostavnost minimalizma i kvalitetu materijala i izrade.

Izloženost utjecajima različitih podneblja dva iskustva spojila su u jedinstvenu i  kvalitetnu kolekciju ogrlica, naušnica i narukvica izrađenu iz pomno biranih materijala.

 

Nakit koji je istovremeno nježan i moćan, elegantan i efektan, jednako suvremen, kao i svevremenski, koji se može nositi u svakoj prilici i koji se lako kombinira. Namijenjen svima koji imaju vlastiti stil, ne podliježu trendovima, te sami znaju što im pristaje i svjesno kupuju ono što im kompletira stil.

Nova kolekcija je smirena, sve je pravilno, jasno, nakon razigrane zadnje kolekcije brend se vraća čistim linijama, klasičnom i minimalnom sa uvijek prisutnim twistom uz mali retro pogled na dane kada su vratove naših idola, a i naših roditelja krasili klasični „cuban“ i „mariner“ prepleti lanaca.

U ovoj kolekciji brend nudi moćne komade, neovisno o njihovoj veličini, koji će moći funkcionirati samostalno, a istovremeno ih je lako kombinirati. Od tankih delikatnih komada do onih konkretnijih.

Kolekcija se sastoji od „chocker“ ogrlica karika stila i „cuban“ prepleta, delikatnih ogrlica s privjescima geometrijskih oblika do ogrlica srednje dužine u prepletu, također i karika narukvica, delikatnih naušnica u obliku kruga i kuglica složenih u crticu, puhanih naušnica oblika polumjeseca i naušnica alke s pravilnim biserima u obliku suza.

Sve komade iz nove kolekcije možete pogledati na Bling Zoo službenoj web stranici ili na društvenim mrežama.

VEZANE OBJAVE