Andrein novi humanitarni događaj na temu pretilosti

Autor: PR

Pretilost sve više postaje fenomen modernog načina života.

Sad već čevrti po redu edukativan event iz ciklusa Andreinih radionica s humaniratnom notom, obrađuje novu temu. Dok je prošli event bio na temu ključne važnosti mikrobioma crijeva na naše zdravlje, ovaj puta Andrea u fokus stavlja pretilost.

Taman prije ljetne sezone, event se održava ovu subotu 10. lipnja u trening centru Andrea’s room u Zagrebu.  Na ovom &Body humanitarnom eventu moći ćete se družiti od 10 do 14 sati te saznati i naučiti puno korisnih informacija. Potrebno se samo prethodno prijaviti na email andbody@andreasolomun.com i slijediti postupak za uplatu kotizacije od 50 eura koji se dalje donira.

Cilj ovakvih Andreinih događaja je educirati prosječnu osobu koja je bombardirana kontradiktornim informacijama konzumerističkog društva. Ovaj event želi stoga dati konkretne znanstveno provjerene informacije koje zatim osoba može sama implementirati i koristiti ovisno o vlastitim ciljevima i lifestyleu.

 

Konkretne znanstveno provjerene informacije davat će tim stručnjaka iz područja medicine i znanosti:

  • Andrea Solomun: Formula za dugovječnost
  • sc.Dr.med. Ana Marija Liberati Pršo: Inzulinska rezistencija, metabolički sindrom, multidisciplinarni pristup debljini
  • pharm. Lucija Tešija: Prehrana i lijekovi za liječenje debljine
  • sc.psiholog Igor Mikloušić Kako evolucija može objasniti zašto (pretjerano) volimo špek, torte i hamburger

 

Podsjećamo, ovakvi eventi iz ciklusa Andreinih humanitarnih događanja sadrže predavanja, radionice, panele, tjelovježbe i aktivnosti, uz nagrade i poklon pakete sponzora, a temelje se na well-being workout &Body programu kojeg je pokrenula Andrea Solomun.

Svakako je šteta propustiti ovakav event jer ćete na njemu imati i priliku odraditi kraće tjelovježbe kako biste povećali opseg svog pokreta, dobiti savjetovanje oko narušenog odnosa i/ili poremećaja u prehrani ili pak savjetovanje i protokol za kvalitetniji san. Kao ekstenziju eventa dobit ćete kupon s kojim ćete moći izmjeriti vaš tjelesni sastav, napraviti analizu tjelesnog balansa i posture u Sportskom savjetovalištu Moja Farmacia.

Donacija od kotizacija za event Andrea dalje uplaćuje Centru za poremećaje hranjenja BEA.

VEZANE OBJAVE