Zašto je točno mikrobiom crijeva ključan za vaše zdravlje?

Foto: Unsplash / PR

Više možete saznati na humanitarnom &Body eventu koji organizira Andrea Solomun.

Dana 28. siječnja 2023. u trening centru Andrea’s Room, Berislavićeva 21, Zagreb održat će se treći po redu humanitarni &Body event koji uključuje niz predavanja, radionica, panela, tjelovježbi i aktivnosti. Event je utemeljen na &Body programu kojeg je pokrenula Andrea Solomun te njime želi ljudima dati znanje i alate za podizanje kvalitete života. Ovaj put fantastičan line-up predavača i stručnjaka iz područja medicine i znanosti predavat će na temu mikrobioma crijeva i njegovog sveukupnog utjecaja na zdravlje ljudi.

&Body program Andrea Solomun osmislila je kako bi njime poboljšala vašu snagu, fleksibilnost i mentalnu otpornost što posljedično utječe i povećava kvalitetu vašeg života i dugovječnost. Program kroz 12 tjedana prolazi različite treninge koji vam svojom raznolikošću donose vrhunsku dobrobit za vaše svakodnevne potrebe. Sadrži alate za bolji san, očuvanje i izgradnju energije, savjete o prehrani, najnovije podatke o prehrani i postu, hormonskom zdravlju (posebno za žene), savjete kako ublažiti stres, koji su suplementi obavezni, zašto je važno redovito raditi krvne pretrage, kao i mjeriti sastav tijela.

Osim raznih predavanja i panela imat ćete priliku izmjeriti vaš tjelesni sastav, napraviti analizu tjelesnog balansa i posture, odraditi kraće tjelovježbe kako biste povećali opseg svog pokreta, dobiti savjetovanje oko narušenog odnosa i/ili poremećaja u prehrani ili pak savjetovanje i protokol za kvalitetniji san.

Predavači i stručni suradnici &Body eventa:

Andrea Solomun: The big 3 – sleep, nutrition & movement; radionica povećanja opsega pokreta – snažno, fleksibilno i mobilno tijelo
Andrija Karačić dr.med
Sebastijan Orlić, sc
sc. Anđela Jelić mag.psych
Iva Kraljeta: Manualna terapija
Miljana Pavković, mag cin, Savjetnica sportske prehrane u Farmacia Sportskom savjetovalištu u Arena centru: Mjerenje i analiza sastava tijela

Događaj je humanitarnog karaktera, novac od kotizacija bit će doniran Specijalnoj bolnici za kronične bolesti dječje dobi – Gornja Bistra. Cijena jedne kotizacije je 50 EUR, a na događanje se možete prijaviti do 26. studenog 2022. na mail: andbody@andreasolomun.com uz napomenu da je broj mjesta ograničen.

VEZANE OBJAVE