Sasvim drugačije, no tako posebne vjenčanice

Foto: Doris Fatur
Autor: Noon

Ana Maria Ricov je dizajnirala „Amore“ kolekciju ležernih vjenčanih outfita.

Ideja o vjenčanju na plaži ili barem opuštenoj proslavi uz obalu, privlačna je mnogim zaljubljenim parovima. Vođena upravo takvom vizijom modernog pristupa vjenčanjima na atipičnim lokacijama, uz more ili negdje u prirodi, Ana Maria Ricov je dizajnirala „Amore“ kolekciju ležernih vjenčanih outfita koja obuhvaća atipične vjenčanice i razne atraktivne kombinacije za sve uzvanice.

Estetika ovakvih vjenčanja podložna je mnogim suvremenim interpretacijama koje sugeriraju pretapanje elegantnog i egzotičnog do minimalističkog i ležernog koncepta, a upravo to su i epiteti svake AMR kolekcije.

Ana Maria Ricov svakom novom kolekcijom garantira modele koji su prije svega funkcionalni i vizualno atraktivni pa u tom duhu i nova kolekcija  vjenčanica za plažu osvaja osjećajem nesputanosti i slobode uz puno modernog stila i suptilne elegancije. Nadahnute divljom prirodom mora, ove vjenčanice za plažu su praktične, prozračne i lagane kao zrak te se stapaju s ljepotom obale.

Lajtmotiv kolekcije su volani koji imitiraju valove mora te asimetrija i atipični prorezi koji nas podsjećaju na divlju nepredvidivost prirode. Suptilni kontrastni akcenti u vidu tankih crnih obruba na svijetlim tonovima pružaju smion naglasak na razigrane krojeve. Modeli su izrađeni od prirodnih tkanina nježnog kolorita s akcentom na vibrantnu zelenu boju.

Kolekcija nudi i nježnu pješčanu nijansu decentno protkanu sa zlatnim nitima koja odvažno može zamijeniti bijelu boju kao vječnog klasika kod odabira vjenčanih boja. Lan, pamučni bukle i viskozni žoržet te crna mreža s gusto otisnutim cvjetnim uzorkom protežu se kroz sve modele u kolekciji.

Čarobno šetalište Lungomare te romantična Villa Santa Maria u Lovranu kao savršene kulise oživjele su ovu zanosnu priču najnovije „Amore“ kolekcije. Fotografije je snimila Doris Fatur, a u ulozi modela našla se je poznata fotografkinja eteričnog izgleda Senja Vild. Šminku i kosu potpisuje Bojan Jončić.

Modeli su dostupni u AMR showroomu u dvorištu Vodnikove 8 u Zagrebu gdje ih možete isprobati i kupiti, te na AMR webshopu.

VEZANE OBJAVE