Želimo biti dio Sunday Coffee Girls Cluba

Autor: Noon

 LFP collection vas ove jeseni poziva da se uključite u njihov klub.

Iako LFP collection slovi kao ljetni brend, Ana Bacinger svake hladne sezone svoje #LFPgirls ugodno iznenadi udobnim i toplim komadima koji su stvoreni za bezbroj ležernih i cool kombinacija. Tako je danas lansirala svoju novu mini kolekciju naziva Coffee Club, čiji naglasak je na predimenzioniranim pamučnim puloverima, koje kao i uvijek dosad krase prepoznatljivi LFP vizuali. Novost je Sunday Girls Coffee Club vizual koji se prožima cijelom kolekcijom.

‘Sunday Girls Coffee Club naziv je našeg novog LFP kluba. Volimo ispijati kave, pogotovo one duge s prijateljicama, a naše nove sweatshirts su stvorene za cool ležerne kombinacije u kojima ćete uživati na vašim druženjima. Fokus mini kolekcije je na jarko crvenoj boji, meni osobno najdražoj boji i pamučnim puloverima koje sam željela u kolekciji od samog početka.

Konačno sam pronašla nijansu crvene koja me osvojila i koja se pokazala savršenom za novi vizual. Coffee Club vizual stavili smo i na udoban pulover divne nijanse mente, a u kolekciju smo ubacili i majicu kratkih rukava na pruge jer LFP ne može preskočiti prugice ni u jednoj kolekciji. Taman da imate nešto za staviti na svoju listu božićnih želja.’ poručila je Ana.

I ova LFP kolekcija izrađena je od organskih materijala i bojana biorazgradivim bojama, te je fokus cijele priče na slow fashionu. Svaki komad radi se isključivo po narudžbi, kako bi se smanjilo gomilanje nepotrebnih zaliha. Kvalitetu proizvoda i boja garantira Caspar design iz Varaždina, koji cijelu filozofiju firme vrti oko održivosti i već spomenutog slow fashiona.

Kolekcija je dostupna na webshopu, a uvijek im se možete javiti i putem inboxa na Instagramu: @lfp_collection.

VEZANE OBJAVE