Novi 24/7 komadi za proljeće Anamarije Brkić

Foto: Senja Vild

Kreirani da ženama istovremeno pruži osjećaj samopouzdanja i opuštenosti.

Inspirirana današnjim užurbanim životom, Anamarija Brkić objedinila je materijale koji donose udobnost, prilagodljivi dizajn te boje koje su capsule kolekcija svakog ormara. No to je samo dio zbog kojeg ćete ovu kolekciju obožavati, ali i moći u potpunosti prilagoditi svom stilu.

A’marie već godinama vrlo vješto jednostavne modele čini ženstvenima i lako nosivima. Kolekcija “24/7” kreirana je da ženama istovremeno pruži osjećaj samopouzdanja i opuštenosti, ali i svestranosti jer je nosiva kroz cijeli dan, svaki dan te na mnogo načina.

Kao predvodnik održive mode u Hrvatskoj brend A’marie ostaje vjeran visokokvalitetnoj, samoodrživoj tkanini MicroModalu, materijalu koji se dobiva iz stabla bukve te poznatom japanskom organskom pamuku koji je u najboljem svijetlu predstavio A’ Denim kolekciju.

“Zadovoljna sam što sam ovom kolekcijom uspjela stvoriti odjeću za svaku ženu koja užurbano plovi kroz dan, a kojoj je prije svega bitna udobnost, ali i stil. Ideja cijele kolekcije je da je ona nosiva od jutra do večeri, od sastanaka do večernjih izlazaka i tako tijekom cijele godine. Stvaranje takvih polivalentnih odjevnih predmeta u kojima je žena zadovoljna, stvar je održivosti koja se provlači kolekcijom, ali i cijelim A’marie brendom. Stvaranje svake kolekcije za mene je emotivni i strastveni proces, a priprema A’ Denim-a bila je novi izazov. Traperice su intrigantni dio svakog ormara, svi ih imaju i baza su skoro svakog outfita danas, zato moraju biti savršene, od ugodnih materijala i besprijekorno krojene.”

Nova 24/7 kolekcija uključuje haljine, bluze, suknje i dodatak A’marie opusu – traperice. Traperice su izrađene od visoko kvalitetnog organskog pamuka, dolaze u nekoliko modela i tri boje – klasičnoj plavoj boji trapera. A’marie traperice ne samo da su održive već kombinacijom pomno odabranih materijala pružaju neusporedivu udobnost i pristajanje. Za ostatak kolekcije, tu je naš već poznati LENZING™ MicroModal, koji je savršeno upotpunio naše atraktivne modele.

U ovoj kolekciji zauzet je bezvremenski pristup dizajnu, osiguravajući da svaki komad ostane nosiv i u godinama koje dolaze. Uvodi nas iz dana u noć, iz proljeća u dugo isčekivano ljeto, a uz nekoliko modnih dodataka te jaknom ili dobrim kaputom, na ove ćete se modele moći osloniti u niz prigoda te će postati nosivi i od jeseni pa sve do zime. Možemo reći da je nova kolekcija nosiva 24/7, u pravom smislu te riječi.

Cijela kolekcija je izrađena lokalno, u Zagrebu, i u bližoj okolici, a svaki je model pakiran u biorazgradive vrećice za višenamjensku uporabu.

Kolekcija 24/7 dostupna je na A’MARIE stranici i u A’marie dućanu u Gundulićevoj 19, u Zagrebu.

VEZANE OBJAVE