It’s Noon at A’marie

Foto: Senja Vild

Dizajnerica Anamarija Brkić posjetila me sa svojim kreativnim timom i zajedno vam predstavljamo nove jesenske komade by A’marie.

A’marie brend pratim od samih početaka, a Anamariju i mene davno je intuitivno spojila suradnja koja je jako brzo prerasla u prijateljstvo. Kad me upitala da budem nova gošća njenog bloga, odgovor je bio logičan, a povod su bili njeni novi jesenski komadi za aktualnu sezonu. Ako nečeg imam u ormaru to su A’marie pletiva i njeni klasici od modala. Njenu crnu jaku od neoprena nosim iz sezone u sezonu i to je glavni razlog zašto volim njezinu odjeću – jer je vječna, nije pod utjecajem trendova, nosiva je i laka za kombiniranje na sto načina. Za A’marie blog razgovarale smo o stilu, modi, ali i Noonu. Mali preview slijedi u nastavku, a cijeli razgovor možete pročitati na www.amarie-fashion.com/blog/.

"

Noon je na samom početku dobio pozitivan feedback, a pokrenula sam ga za žene koje žele čitati nešto kvalitetno, stvarno, emotivno i iskreno.

"

A: Kad gledaš na noon.hr, od trenutka kad si ga vizualizirala do danas – sada kad je tu i razvija se, kakvi su ti dojmovi?

T: Osjećam se kao da sam pokrenula nešto ‘na pravom mjestu i u pravo vrijeme’. Noon je na samom početku dobio pozitivan feedback, a pokrenula sam ga za žene koje žele čitati nešto kvalitetno, stvarno, emotivno i iskreno. Vizualizirala sam Noon upravo kao takvu online adresu, koja će privlačiti svojim vizualnim identitetom, ali jednako smislenim sadržajem.

Lijepo mi je gledati kako polako okuplja oko sebe žene koje svoju kvalitetu života, vrijeme, mentalno i emotivno zdravlje, emocije, ljubav i posvećenost stavljaju na prvo mjesto, asertivne su i nježne u isto vrijeme, ali i istovremeno dobiva svoje instant obožavateljice. Uz to, radim i content creating za društvene mreže, web stranice i blogove, pišem tekstove i objave za medije kroz Noon Studio, sa svojim suradnicima, i uistinu uživam u svemu što radimo.

"

Iznova me osvaja bezbrižnost A'marie komada, dizajn koji samo navučeš na sebe i kreneš u dan.

"

A: Pratiš i nosiš A’marie brend već godinama, što te iznova privlači k njemu?

T: U A’marie sam se zaljubila prije nego smo se mi znale, prije nego smo uopće počele surađivati po prvi put. Osvaja me bezbrižnost komada, dizajn koji samo navučeš na sebe i kreneš u dan. Odjeća koja ide na sve, a istovremeno je meka, kvalitetna, prirodna.

A: Koji su tvoji favoriti iz A’marie jesenske kolekcije?

T: Svakako pletivo, svi gornji i donji dijelovi. Možda mi je najdraži upravo crni pleteni komplet koji sam prvi i nosila na snimanju. Total look u kojem bi mogla biti svaki dan.

A: Kako ih zamišljaš nositi, koji bi bio tvoj idealni jesenski styling?

T: Uvijek sam voljela blagu predimenzioniranost tako da svakako nešto široko, meko i podatno na koži. Hlače širokih nogavica, pulover i maxi kaput moj su jesenski ‘go to’ izbor.

Foto: Senja Vild

VEZANE OBJAVE